Info Pendidik Guru

Info About Teaching And Learning Process
Subscribe

About Me

 

 

Gambar Amaljaya

Penulis Blog http://amaljaya.com/guru (amaljaya @ Nordin Tahir) adalah seorang Pensyarah di Jabatan Ilmu Pendidikan, Institut Pendidikan Guru (IPG) Kampus Ipoh. Sebelum ini, pernah bertugas di IPG Kampus Pulau Pinang (1995-1996), Institut Perguruan Kinta, Ipoh (1996-1999), IPG Kampus Perlis (1999-2005) dan IPG Kampus Ipoh (2005 hingga Mac 2013).

Mulai 1 Mac 2013, penulis menjawat jawatan sebagai School Improvement Partners Plus (SIP+) dan telah berkhidmat di Daerah Kulim Bandar Baharu, Kedah. Setelah berkhidmat selama 3 tahun 8 bulan di PPD Kulim Bandar Baharu, mulai 4 Oktober 2016 telah bertukar ke PPD Kerian, Perak hingga kini.

3 Comments to “About Me”


 1. I told my grandmthoer how you helped. She said, “bake them a cake!”

  1
 2. yamuna nadarajan says:

  nota-nota yang disediakan banyak membantu dalam pembelajaran..terima kasih banyak banyak diucapkan kepada cikgu nordin tahir..

  2
 3. Muhammad Azhari says:

  Terima kasih ayahanda En. Nordin Tahir kerana sanggup berkongsi ilmu pada semua. Encik adalah idola saya semenjak dari tarikh kita berbual, semasa kursus Manikayu Peringkat Pengenalan dan 1 di PULAKO, semasa kita keluar membeli barang, encik memberi nasihat pada saya supaya KEJAR CITA CITA yang saya impikan tidak kira di bidang AKADEMIK atau KOKURIKULUM (Pengakap)

  3


Leave a Reply